Hoe bouw je een elektronische sigaret

Er is meestal een grote hoeveelheid vloeistof nodig en het smaakprofiel van de vloeistof gaat minder over smaak en meer over verdampen, sterk uitademen en er behoorlijk cool uitzien bij het roken van een E-sigaret. Door de verneveling van de e-liquid stijgt de damp van de rook snel de lucht in.Het kan meer dan 10 seconden duren voordat een damp zichtbaar is, maar de damp is verbazingwekkend heet!

In het geval van een vaporizer ziet de damp er vrij blauw uit, en er wordt vaak gezegd dat je de koude lucht van de e-liquid in de damp kunt voelen. Een van de lekkerste smaaksensaties van het verhittingsproces – dat wil zeggen de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de smaak van bijvoorbeeld blauwe bessen zonder daadwerkelijk te inhaleren – is die van een zacht blaadje. Als je de damp direct aanraakt, merk je vaak dat deze onverwacht koel is. Het punt van contact met het voordeel: het laat je de rauwe, Vape-damp ervaring direct op je vingertoppen vangen!

vape kopen

Author: Aidan Koreman